02.10.2011

Freeware: CGM Aged Film LE

* Source text URL: http://www.cgm-online.com/eiperle/cgm_aged_film_le_e.html
CGM AgedFilm LE е специалната версия на AgedFilm, коята има повече от 40 ефекти и преходи включени в CGM DVE Vol.2+ пакет от CGM, AgedFilm LE е инструмент, разработен за да Вашата видеозапис би приличала по-малко на видео и повече – на филма. Използвайте предварителни установки в качество на начални точки, коригирайки средства за управление за да получа такъв вид какъв искате.

Как той работи?

За филтра CGM AgedFilm LE са достъпни следващите корректировки:

  • Плъзгач "Variation" избира различни настройки по премълчаване на филтра. Филтърът CGM AgedFilm LE е присвоен за същият клип със същата установка Variation ще доведе до резултата. За да промените резултатите от клипа, изберете различни настройки на промени.
  • Раздел "Stripes" ви позволява да определите честота и количество на пистите, свойствени на повредения филм.
  • Раздел "Grain" ви позволява да промените размера и видимостта на зърнистостта на филма. Допълнително Вие можете да избирате между двама грануларни режима. “Grain over whole image” моделира филм, който е бил дублиран и преобразуван в видео. “Less grain in bright areas” моделира видео което е било сканирано непосредственно от филма.
  • Плъзгач "TrappedHair" ви позволява да определите продължителността на trappedhair, общото място със стари, замърсяван филм.
  • Раздел "Tint" Ви позволява да моделирате старостта или тоналността на филма. Ако Вие увеличивате количество на оттенък и оставлявате предварително установен цвет като кафяв, филм, струва се, се стана по-стари. В резултат той ще загуби изходния си цвет и ще се получи твърде стар, малко оцветен със сепия метраж. За да осигурите видео, присвоете за него сивия цвят като цвят на оттенка. Количество на обезцветяване ще бъде определено чрез корекция на количество на оттенъка. За да промени тоналността на филма, опитвайте да просвоите му син оттенък, за да придава студено, тъмно чувство, или оранжев/жълт оттенък, за да придава топло, радостно чувство.

За да даде на Вашето видео външен вид на стария филм, пуснете го с предварителна установка "AgedFilm". Промените плъзгача "Variation" за да получите различни резултати. Всички горепосочени разделите и плъзгачите са активни.

ok ok