26.02.2013

X CALC

* Source text URL: http://www.tordivel.no/xcalc/
Benvingut a la pàgina oficial de xcalc!

Xcalc 3.0.5 amb la font ja està disponible

Versió 2.9.4 (Windows) està ara disponible 
Font 2.9.4 (Windows) està disponible

Nota: Va actualitzada 2 octubre 2011 i versions posteriors. Nova adreça de correu electrònic! Jo no treballo per Tordivel més, però han tingut problemes per accedir a aquesta pàgina de dir.

Xcalc és el meu projecte petit hobby – un Win32 (2000+, 98+) RPN calculadoracompletament lliure d’usar, i encara descarregable des d’aquí:

Desenvolupament de les finestres xcalc s’interromp. No executar qualsevol màquina Windows mai més, però han decidit continuar amb el desenvolupament d’una aplicació multiplataforma amb Qt.

Escriviu X CALC 3! Usant Qt, això hauria de ser possible per compilar i executar en diversos sistemes Windows, MacOSX, Linux i algunes unitats mòbils (Android NO, només executar aplicacions Java).

Puc compilar i distribuir únicament una versió per a Linux desenvolupat sota Linux Ubuntu/Mint, sota la llicència pública GNU. També hi haurà aviat apareixerà una nova finestra instal · lable, si us plau compilat perTimothy Anderson.

Les versions anteriors:

El primer llançament, xcalc 3.0.1, es basa en xcalc 2.9.4 però encara molt diferents. En primer lloc, no hi ha funció d’ajuda en aquesta versió. A més, la programació, constants i conversions falten, així com un teclat editable.Finalment, no hi ha missatges d’error -. Si divideixes alguna cosa entre zero s’obté l’infinit, si es divideix per zero zero obtindrà NaN (no un nombre-) La segona versió, 3.0.2 afegeix xcalc ajuda en línia i grau/radiant mesures dels angles. A més, els botons estan col · locats una mica millor. La versió de tercera o quarta, xcalc 3.0.3/4 en realitat podria ser capaç de compilar per a diferents plataformes.. He tingut una mica d’ajuda d’un usuari que no sigui linux per intentar fer les coses bé La cinquena versió, xcalc 3.0.5 té un tractament molt millor del desfer/refer la lògica. BTW: la diferència de mides de quitrà és només perquè no sempre han aconseguit eliminar els arxius innecessaris. d’això és tot el que hi ha – xcalc pot manejar grans nombres complexos, fraccions i nombres de DMS. I, per descomptat, té octal binari, i els nombres hexadecimals, ara 8 a 64 bits d’ample.

Font:

La font es proporciona, però actualment no és només un projecte per QtCreator allà, i sense ajuda de portabilitat. No sabem encara com empacar la font com un tarball apropiat GNU, em sap greu. Si algú sap com generar un paquet d’arxius per completar un projecte de Qt amb./Configure; fer; make install us plau digui. Ajuda necessària

Idioma:

xcalc3 està escrit en C++. Necessitava passar de C a satisfer Qt, usant C++ també permet utilitzar les biblioteques de malalties de transmissió sexual en el codi. I això és una gran ajuda!

Per què Qt?

Hi ha diverses raons per a l’ús de Qt com a plataforma. La primera és que és una forma madura, cross-OS, sistema noruec que realment existeix i funciona.

A més, com que em queda windoze i es va traslladar a Linux, em sembla que la programació en C per GTK+ és un desastre. Aquest sistema no va ser creat per ser programador d’usar en absolut al meu entendre. Passant a C++, té gtkmm o Inti (en gran part abandonats) o les Foundation Classes Xfce, XFC (sembla que ha abandonat, també!) – Llegir aquí.

Compilador:

Des del meu versió alliberada és per a Linux, el compilador GCC, és clar (o, G++). Tim Anderson ha utilitzat Visual Studio 2010.

Autor de xcalc:

Bernt Ribbum

ok ok